Prachtig boetiekhotel met uitstekende jaarwinsten
EUR 725.000,00
USD 855.500,00
CZK 19.720.000,00
Frankrijk, Egliseneuve d’Entraigues.
Prachtig boetiekhotel met uitstekende jaarwinsten
Soort status: Actief
Type bedrijf: hotel
Pand ID: HZ2018 - 7
Huur of koop: (bedrijf) ter overname
Koopsom incl. onr. goed: 725000
Opmerking:: Het bedrijf wordt te koop aangeboden.
Kamers: 21
Koopsom:: 725000 EUR

HZ2018 - 7. In een geweldig natuurgebied, op een kruispunt van twee grote hikertrails en vlakbij het skistation Super Besse, ligt Hotel de la Providence. Geheel gerenoveerd met superior, standard en economy kamers, een restaurant voor de gasten, een prachtig tuinterras, tuin, parkeerplaats en drie grote schuren, biedt het aan gasten met verschillende budgetten een passende keuze.  De authentieke sfeer waarin kamers, restaurant, lounge en bar zijn ingericht, gekoppeld aan moderne voorzieningen, bezorgen het hotel voortreffelijke commentaren op sites als Tripadvisor (Certificate of Excellence 2017), Booking.com, Holiday Check en Zoover. De gasten voelen zich aangetrokken door de rust, sfeer, persoonlijke aandacht,  mooie natuur en sportieve mogelijkheden, zoals hiken, wandelen, toerfietsen, motorrijden en mountainbiken. In de winter is het  hotel gezellig vol met families en vakantiegangers die komen skiën en langlaufen. 

Met zijn 21 kamers wordt in 8 à 9 maanden een omzet gerealiseerd van circa 250.000 euro met lage lopende kosten en daarom bijzonder aantrekkelijke netto bedrijfswinst. Na aftrek van sociale lasten en waarbij alle kosten van levensonderhoud, woonlasten en auto door de bedrijfskosten worden gedekt, is de bedrijfswinst in feite ons jaarlijks spaargeld. Volgens de accountant is de marge van ons bedrijf al jaren de hoogste uit de omgeving. 

Ruim 3 maanden van het jaar sluit het hotel voor vakantie en vrije tijd. Kortom een bijzonder rendabel, goed lopend bedrijf met een uitstekende naam. Een garantie voor een snelle terugverdientijd van uw investering. De lokale vestiging van Crédit Agricole is bereid tot 80% te financieren, gezien de goede solvabiliteit en rentabiliteit van het bedrijf. 

Op aanvraag zenden wij u graag gedetailleerde bedrijfsinformatie in een verkooprapportage en een extra video die u meer van het hotel laat zien. Reden voor verkoop: Leeftijd eigenaren. Verkoopprijs: € 675.000 en € 50.000 voor overname van toekomstige reserveringen, administratie- en reserveringssysteem en decoratieve meubilering. 

www.horecazaken.eu

Features:
Specifiek
Nederlands sprekende eigenaar Nederlands sprekende eigenaar Nederlandse eigenaar
Vastgoed
Terras Terras
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Horecazaken EU
reply@horecamakelaar.eu
STUUR REACTIE