Hotel Zuid-Duitsland
EUR 249.000,00
USD 293.820,00
CZK 6.772.800,00
Duitsland, Neuhausen, Neuhausen.
Hotel Zuid-Duitsland
Soort status: Actief
Type bedrijf: hotel
Pand ID: HZ 2013 - 7
Transactie: (bedrijf) ter overname
Koopsom incl. onr. goed: 249000
Kamers: 15

Dit object is in gebruik geweest als een opleidingscentrum in Neuhausen, een plaatsje in het Duitse Ertsgebergte. Het is het volledig gerenoveerde voormalige hotel Deutsches Haus, met 15 slaapkamers welke allen voorzien zijn van een eigen toilet en douche, gelegen op 3535 meter eigen grond, en met eigen parkeerplaatsen.

Op de beneden verdieping bevinden zich twee hoofdingangen, elk aan een andere zijde van het gebouw, een trapportaal en gang. Een professionele keuken, dames- en heren toilet, receptieruimte, drie verblijfsruimten en de ingang naar een ruime provisiekelder van 6,5 x 3,5 meter, welke ook als barruimte of wijnkelder zou kunnen dienen.

Op de bovenverdiepingen zijn twee appartementen (meerdere kamers) en 9 volledig ingerichte 1- of 2- persoons-slaapkamers, ook allemaal voorzien van een eigen toilet en douche.

Neuhausen ligt naast het bekende Kurort Seiffen en zeven kilometer vanaf de Tsjechische grens, waar tijdens de winter zeer voordelig gebruik gemaakt kan worden van skiliften. De natuur in het Ertsgebergte is adembenemend en ligt slechts 6 uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Deze accommodatie is het ideale startpunt voor o.a. wandelen, fietsen, motorrijden. ook langlaufen, snowboarden en skiën is hier zeer populair.

De koopsom is inclusief onroerend goed en inventaris: € 249.000,--

Features:
Specifiek
Nederlandse eigenaar
Vastgoed
Terras
No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
MAKELAAR
Horecataxateur Ron van Erkel
reply@horecamakelaar.eu
STUUR REACTIE